Matilda 4 år

Tänk min lilla tjej är inte så liten längre utan har blivit hela 4 år. Hon har blivit en bestämd flicka som vet vad hon vill och kan verkligen prata för sig. Hon är en underbar storasyster som busar med Julius och får honom att skratta. Hon är omtänksam, glad, busig, vetgirig, envis och den mest underbara dotter man kan önska.
 
Vi startade hennes firande med att ha hennes första barnkalas och efter hennes önskan blev det ett maskeradkalas. Det var en lite lagom skara med 8 barn och vi varvade med lekar,mini korvar, göra egna kronor, glassbuffe, träffa en pirat och dans och jag tror att Matilda var mycket nöjd när kalaset var slut.
 
 
På själva födelsedagen så är det ju lite tradition att man ska få välja vad man vill göra under dagen. Vår älskade 4 åring valde att vi skulle åka till busfabriken så efter alla paket var öppnade så åkte vi till ett nästan tomt busfabriken där hon fick styra och ställa och göra vad hon ville.
Till middag önskades det köttbullar, makaroner och ketchup och hela familjen avslutade dagen med att titta på en film.
Nu på söndag blir det firande med några vänner och familjen och sen är firandet av denna gulleplutt slut för det här året.
 
 
 
 


Kommentarer
Jossan

ja grattis älskade unge på din 4-årsdag. det har varit så kul att få vara med och fira din stora dag 2 gånger! din mamma fick med dina egenskaper fint när hon skrev om dem. fina unge!
kramar gudmor

2013-01-20 @ 20:32:18
URL: http://www.josephines.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0