Min vackra blomsterflicka

Maffiafest

Den 7/7 var det dags för min 30 årsfest då jag ville ha den lite innan vi närmade vårt förlossningsdatum. 
Jag visste att jag ville ha en temafest men det var inte det lättaste att komma på nåt roligt men efter mycket sökande så tyckte jag att maffia verkade roligt. Men för dem som känner mig vet att jag vill gärna göra nåt extra och jag lyckades via NiCe party hitta en mördargåta med maffiatema. Detta innebar att jag gav alla mina gäster varsin roll som de skulle spela under kvällen i inbjudan och med lite bakgrundsinformation och om de ska ha på sig något speciellt under kvällen.
 
Vill inte avslöja för mycket om någon annan vill köpa detta paket men kvällen var fylld av mord, intriger och mina gäster gjorde ett kanonjobb på att agera och det kändes som att det hände något hela tiden =).
Självklart serverades det italiensk mat både till förrätt, varmrätt och efterrätt och jag hoppas att alla hade lika kul som jag hade. Tyvärr sakndes mina två bästa vänner som lyckades att föda barn bara några dagar innan men mina närmsta vänner hade spelat in en sång till mig så de var med under kvällen trots allt =).
 
Här kommer lite blandade bilder från kvällen:
 
 
 
Tack alla för en superfest =)
 
 

Vårt lilla fadderbarn Lovi

Så har hon äntligen kommit, Jossan och Saddes dotter lilla Lovi.
Vi har fått äran att vara faddrar till även denna lilla goding och det är något som vi otroligt tacksamma och hedrade över att få vara. Och lika glada över att hon har kommit lika förvånade blev vi nog alla över att hon var så nyfiken på omvärlden att hon bestämde sig för att komma 10 dagar tidigare. Det är en riktig liten goding som ska bli så underbart att få följa och finnas där för henne och samtidigt veta att i min egen mage växer det förhoppningsvis en bra vän till Lovi precis som Noah och Matilda har varandra och har så roligt tillsammans.
En stor nackdel är jag har bebisabstinens nu så jag längtar så efter vår lilla Piff men även abstinens efter Lovi och bara sitta och gosa och snosa, tur att vi bestämt en date på onsdag med familjen Azari =).
 
Välkommen till oss lilla Lovi och vi ska göra vårt allra bästa för att alltid finnas där för dig. Puss på dig hjärtat.

En och en halv vecka

Nu börjar det förhoppningsvis närma sig då vår lilla Piff kommer ut till oss. På onsdag är det en vecka kvar innan beräknat och sen ska det bli spännande att se när det väl sätter fart. Förra gången längtade jag så mycket till att få träffa min lilla bebis att jag började räkna att snart kommer den redan två veckor innan. Denna gång är jag ju också nyfiken men efter en vändning på Piffen som gjordes den 7 Juli har jag så fruktansvärt ont och får såna attacker att jag knappt kan stå eller sitta. Nu efter en vecka lite drygt har jag lärt mig att det hjälper om jag antingen står lutad framåt eller om jag lägger mig ner en stund. Detta gör att jag längtar mer än någonsin att detta ska sätta igång då jag är långt ifrån van vid att min kropp strejkar och säger ifrån. Jag får ju ett konstant dåligt samvete mot Matilda också för att jag inte orkar göra saker med henne och det märks på henne att hon mår dåligt av det hela. Men nu har i alla fall Oskar semester så vi är två hemma och tack vare min teknik så kan vi i alla fall åka och hitta på något om dagarna. Så nu håller vi tummarna för att Piffen snart vill komma ut fast det skulle väl vara roligt om Piff vill ha en egen födelsedag och slippa dela den med mamma eller pappa =).
Vecka 38+0 förra graviditeten.
 
Vecka 38+3 denna graviditet.
Pilarna visar mitt födelsemärke så att man ska få någon hum om skillnaden då bilderna är tagna på lite olika sätt.
 

Jessicas möhippa

På lördag är det dags för min moster Jessica och gifta sig och då är det ju självklart att man måste ha en möhippa =).
Här är den snygga blivande bruden.
 
Carin hade anordnat med en massa roliga aktiviteter för Jessica men först var det ju ett stop på myrorna för att göra bruden ännu vackrare och på väg in mötte vi en svensexa som var på väg ut och Jessica fick sig en liten lapdance.
 
Då min moster är riktigt duktig på att sjunga och att showa så kändes första aktiviteten väldigt naturlig och perfekt för henne, hon skulle nämligen få spela in en musikvideo och låten som valdes till henne var "Dancing Queen".
 
Vidare till nästa aktivitet var go cart och tyvärr fick jag sitta över denna aktivitet då jag inte ens skulle komma ner i bilen som läget är just nu =). I alla fall fick jag njuta av en massa tjejer som speedade för fullt.
 
 
Vi avslutade kvällen hemma hos oss där Jessica fick gissa på lite frågor som Brooks hade fått svara på, sen fick hon lite presenter av oss utifrån ett speciellt minne och utifrån det skulle hon gissa minnet och sen vem det var ifrån. Till sist blev det singstar Abba innan brudarna gick ut för att avsluta kvällen på bästa sätt =).

Midsommar

Midsommarafton i år firades hemma hos familjen Wennergård/Olofsson och tänk att solen sken på oss under större delen av dagen och vi kunde njuta av att sitta ute nästan hela dagen =).
Vi åkte till aborreberg för att dansa lite runt midsommarstången och både Matilda och Noah var väldigt sugna på attt dansa och både tröttnade ungefär efter 4 låtar =).
Självklart bjöds vi på en massa godheter och man var allt annat än hungrig när kvällen var slut sen.
Sadde fixade med en ny facebooktävling som var lika svår denna gång. Conny var överlägsen segrare men jag känner mig stolt som kom på en andra placering vilket var stor skillnad från förra gången.
Det var en underbar midsommar som firades med underbara vänner och våra underbara barn =).
 
Alla gullungar innan dansen =).
Noah och Matildamys.
Tjejernas lag i kubb som tyvärr förlorade efter ett litet felkast.
Ja barnen fick roa sig själva där ett tag och detta var resultatet.
Conny segraren på facebookfrågorna.
 
RSS 2.0