Första maten

Julius äter gröten med stor aptit och förra veckan började vi med att ge honom hans första smakportion i form av palsternacka. Julius var mycket nöjd tills han märkte att han inte skulle få mer, då blev han tokarg =). Nu har vi hunnit att prova potatis och sötpotatis och allt går ner med stor aptit.
 
 
 


 

Bästa vänner

Axel och Matilda har hängt med varandra sen de var nyfödda då vi började umgås med deras föräldrar strax innan våre guldklimpar föddes samt att det skiljer endast 4 dagara melan dem. För ett år sen flyttade dem till Habo men vi ser till att fortsätta att träffas lite då och då och det underbara är att när dessa två träffas är det som om de träffades igår. De sätter igång och börjar leka direkt och kan inte få nog av varandra. Matilda är fast besluten att hon ska gifta sig med Axel så vi får väl hoppas att om det skulle bli så att Axel känner likadant =).
 
 

Alexanders dop

I söndags var vi bjudna på Alexanders dop i Östra Eneby kyrka.
Jag tycker det är väldigt fint i kyrkan men med alla barn så fick vi sitta ganska långt bak och det var lite svårt att koncentrera sig på själva ceremonin men dert märktes att Matilda fascinerades av det som hände när hon fick gå fram och kolla

 
Efteråt blev vi bjudna på en massa godsaker och en underbar tårta både för ögat och för smaksinnet. 
 
The man of the day!
 
RSS 2.0