Veckan i Lidköping

Oj vilken vecka vi har haft i Lidköping. Lite upplanerat, lite slapp och bara en massa skratt och härliga stunder och en massa smultron förstås. Förutom Liseberg var en av de stora höjdpunkterna att äntligen få åka ut med Annie och Fredriks båt och fiska. Det var ju extra roligt när Fredrik körde riktigt fort på vattnet så vi studsade fram =). Med lite hjälp lyckades vi fixa till så Matilda fick en egen fisk att dra upp och det var verkligen lycka så jag undrar när hon börjar tjata om nästa fisketur. 
Vi (Agneta, jag och Matilda) var också och plockade jordgubbar, dock tröttnade Matilda på att plocka så hon blev arbetsledare efter ett tag då hon sjöng sånger så vi kunde plocka fortare och när jag tyckte att vi skulle passa på och äta lite jordgubbar också så var det nej för vi måste plocka istället. Måste nog ta och lära henne lite om arbetarnas rättigheter om hon ska ha nån karriär som chef.
Av jordgubbarna gjordes det saft och sylt och saften blev väldigt väldigt god och Matilda fick lyckligt med sig en flaska hem av Farmor och Matildas hemmagjorda saft.
Det blev lite firande av alla som fyllt år och den roligaste presenten blev nog till Oskar som ska tillsammans med Gustav springa halvmaran i Stockholm i September. Vi fick även en hotellnatt i Stockholm så medan Kåre och Agneta är barnvakt får jag tillsammans med Oskar syskon och respektive och heja på. 
Som sagt en underbar vecka och även om det var sorgligt att åka hem så ses vi ju snart igen.
 
   
 
   
 


Kommentarer
Agneta

Ja, det var verkligen en fantastisk vecka!
Kram

2013-07-30 @ 12:35:43
Jossan

härliga bilder och sjukt snygg header!

2013-07-30 @ 16:36:16
URL: http://www.josephines.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0