Påskpynt

Att pynta till påsk tycker jag är så mysigt då det är härliga vårfärger plus att man inte behöver ha så mycket framme heller. Varje år har vi sått lite gräs med Matilda men det har nästan alltid blivit lite sent så det har inte hunnit upp så mycket men det här året hoppas vi på att hinna njuta av lite gräs. Självklart skulle Julius få så sitt första gräs även om det kanske blev mer för vår skull än för hans skull. 
 
 
 
 

Och redan på några dagar har det kommit upp lite härligt gräs.
 

Kåre 60 år

Igår firade vi Oskars pappa som har fyllt 60 år. Vi var på en mysig restaurangs med några av Kåres nära och kära och åt gott, fick höra på fina tal och skratta tillsammans. Matilda och Julius fick också hänga på och de hängde med länge och klarade av kvällen riktigt bra.
 
Kvällens hedersgäst!
Som sin far så slutar kvällen med slipsen på huvudet.
Sover gott trots skratt och annat liv runtomkring.
 
 

Litet roligt pyssel

Om man vill gör nåt roligt med sina rörpärlor kan jag verkligen rekommendera att göra det här lilla pysslet. På ett enkelt sätt kan du göra lite roliga halsband och armband. Välj ut lite olika färger du tycker om och ställ upp dem på plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader och ställ in pärlorna i 5 min så de smälter och blir platta. Sen är det bara att börja pärla. Jag brukar använda mig av en elastisk tråd och avsluta med råbandsknop som det finns en bra steg för steg beskrivning här.
 
 
Såhär fint blev armbandet som min dotter gjorde.

 
 
 
 

Englandsresan

Vi har ju lyxen att ha släktingar bosatta i England och trots det är vi alldeles för dåliga på att åka dit men nu när det var 4 år sen vi var där sist så tog vi oss i kragen och bokade biljetter. Matilda var riktigt exalterad och speciellt efter att få träffa Jackson igen och det var en härlig återträff mellan barnen och trots att Jackson pratar engelska lyckades de kommunicera riktigt bra under vår vistelse. Showartister som de båda är fick vi se lite uppträdanden på kvällarna. Annars spenderade vi dagarna med att åka till oxford street och shoppa, fika, mata änderna och bara umgås. Matilda tycker om England så mycket att hon tycker vi ska flytta dit =). 
Vi har i alla fall bestämt att det inte ska dröja 4 år till innan vi åker tillbaka.
  
 
RSS 2.0