Rockabillyfest

Efter ett tags planerande var det äntligen dags för vår fest. Det är alltid lika roligt att planera en temafest och att göra det tillsammans med Jossan gör det ännu roligare då vi har ungefär samma nivå på festen =).
Har man en temafest vill man ju gärna att dekorationerna ska ha så mycket med temat att göra och jag måste nog ändå säga att jag tycker vi lyckades rätt så bra.
 
 
Alla kom utklädda och av nån konstig anledning (har aldrig hänt förut på en fest) så samlades alla killar på ett ställe och alla tjejer på ett annat ställe, det var som hämtat från Grease.
 
Här har ni alla underbara gäster =).
Värdinneparet
 
Jag och min snygga man
 
Till fördrink gjorde vi milkshake med "orgasm" i och de blev riktigt läckra att titta på och smakade ljuvligt.
 
Som alltid när det gäller oss så var det ju självklart att vi skulle ha lite lekar så vi skickade iväg våra gäster på en lite annorlunda tipspromenad. (ex. vem har störst bröst, vem är smartast, vem partar bäst och så får man gissa på nån av gästerna). Ja många har nog gjort en sån tipspromenad så ni vet att det är lekar som avgör svaret. Jag tror att både vi och alla andra hade riktigt roligt och dessa lekar och jag känner mig rätt nöjd att jag vann i min tävling "Vem är störst i mun" då det gällde att få in så mycket mashmallows som möjligt i munnen men det kanske inte var nån överraskning.
 
Blev ett ordentligt hurrande för Walle som fyllde år på denna dag.
 
Som en extra tävling hade vi en frivillg danstävling och vi faktiskt tre "par" som ställde upp och låten var "Cest la vie" och alla gjorde ett kanonbra uppträdande.
 
 
Sen blev det prisutdelning för bästa dans, bästa utklädnad (man & kvinna). På tipspromenaden blev det en utslagningstävling mellan Jessika, Lou och Conny och då vi hade så mycket mashmallows kvar fick det helt enkelt bli att få in så många som möjligt i munnen och antalet blev 12 stycken för vinnaren som var Lou.
 
Jag tycker att det blev en lyckad kväll och jag hade väldigt roligt och hoppas att alla andra också hade det. Jag var ju självklart lite extra stolt över min utstyrsel då jag har lyckats sy den själv =).
 
 
 
 
 


Kommentarer
Jossan

tack bästa festpartner för ett bra arrangerande! nu har vi ju 3 nya teman att spinna vidare på... o även de obligatoriska bar- plus badfesterna. kram

Svar: Ja och vi ska nog kunna komma på lite fler teman, kanske en till mordgåta då ni missade den förra =).
cmillis.blogg.se

2013-06-18 @ 20:43:23
URL: http://www.josephines.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0