En härlig helg

Denna helg åkte jag och Oskar till Stockholm för lite mys och fira att vi har varit tillsammans i 10 år. Vi hade bokat ett rum på Nordic sea hotel som låg härligt nära både stan och Oscarsteatern då vi hade biljetter till Spamelot.
Vi åt en otroligt god middag på en tapas restaurang som hette Ole Ole. Det var ganska litet men mycket god mat och väldigt prisvärt.
Spamelot var en av de bästa och roligaste uppsättning jag har sett. Med Johan Glans, Adde Malmberg, Henrik Dorsin, Henrik Hjelt och Kim Sulocki i några av rollerna och med samma anda som Monty Pytons så kunde det ju bara inte gå fel. Alla skämt och sånger fungerade väldigt bra på svenska och man märkte att med så många komiker i huvudrollerna så var de vassa i sina skämt och kunde även improvisera i vissa delar av showen.
Medan vi hade det mysigt i Stockholm hade Matilda det härligt här hemma med sin farmor, farfar, Gustav och Annie. Matilda och vi är så lyckligt lottade att ha så underbara människor omkring oss som gör det möjligt för oss att komma iväg och som ger Matilda en massa extra uppmärksamhet =).
Avslutar med denna fina som farfar har tagit på Matilda.

Gravid

Ja som alla i omgivningen vet om nu så är barn nummer två på väg =).
Matilda är mycket spänd på att få bli storasyster och hopppas innerligt på en lillasyster, själv blir jag lika glad oavsett. I övrigt mår jag precis lika illa som förra gången fast denna gång så kräks jag inte lika mycket så det är nåt att glädjas åt i alla fall.
Nu är jag i vecka 19 och veckorna flyger verkligen fram vilket känns rätt bra också så att vi närmar oss tills det är dags att få träffa vår lilla parvel.
Den 25 juli är det beräknat och det som är extra roligt är att Jossan även är beräknad att få sin lilla parvel i sommar, närmare bestämt 15 juli så det är väldigt nära inpå varandra.
Här är min mage i vecka 9 förra gången:
Här är den i vecka 10 denna gång:
Här kommer vecka 19 förra gången:
Vecka 18 den här gången:
Man kan väl sammanfatta med att jag var lite störra från början denna gång men att det börjar plana ut sig nu =).

10 år

Idag är det 10 är sen jag blev tillsammans med Oskar och det känns verkligen helt otroligt. Vissa dagar känns det som att jag har känt honom i hela mitt liv och vissa dagar kan jag känna mig så nykär.
När jag tittar på vårt liv tillsammans så känner jag verkligen att vi har ett underbart liv och jag skulle inte byta ut något.
Oskar är min bästa vän, mitt stora stöd, en underbar far, den som alltid får mig att skratta, nån som förstår mig och accepterar mig för den jag är och som i mina ögon är den snyggaste och sexigaste mannen på jorden.
Älskar dig nu och för alltid.
Vi för 10 år sen.
Vi idag.

Helgen som varit

Ja nu har helgen kommit och gått igen. På fredagen var det dags för grabbarna att laga mat och det blev sparris och tomater till förrätt, planka till huvudrätt och glace au four till efterrätt och allt smakade mycket gott. Matilda och Noah roade sig gott och när man är lite trött på kvällen kan det vara lite mysigt att sitta med en iphone, sån tur att det finns en massa olika telefoner man kan få låna =)
Sen skulle vi spela om vem som skulle laga mat nästa gång och tyvärr måste jag säga att tjejerna förlorade med en poäng så nästa gång är det vår tur att välja och laga maten.
Noah höll sig vaken men Matilda slocknade i soffan, så likt sin far =).
 
På lördagen var det äntligen dags för familjen Anner att komma till Norrköping och då var det bestämt att vi skulle till busfabriken som Matilda hade längtat så till. Jag kan lova att både Axel och Matilda visste så vad de ville göra och Matilda var riktigt kaxig och klättrade långt i förväg och spanade bland alla rör. Och Elsa somnade trots allt ljud som var inne på busfabriken.
 
Väl hemm igen var det byte av födelsedagspresenter och Matilda fick en sparkcykel som hon hade önskat sig så nu blir det lite träning här inne innan vi kan ta ut och köra med den. Axel fick ett bilartält som fick sättas ihop så man kunde leka lite med den =).
 
 
 
Tyvärr fick jag maginfluensa under natten så våra gäster åkte hem tidigt dagen efter men Matilda har haft en jätterolig helg och vi längtar verkligen till nästa gång vi ses igen =).
 

Alla hjärtans dag

Idag har jag haft en underbar alla hjärtans dag och bara att få mysa lite extra med familjen är så himla värdefullt.
På morgonen stod det en vacker bukett på bordet samt en lapp med mitt namn och en förklaring till varje bokstav och jag bara satt och njöt av det underbara.
Sen eftersom jag öppnade på jobbet gick jag och tog på mig skorna och under mina skor var det ytterligare en lapp där det stod en massa små saker som vi gort eller varit med om, överlycklig gick jag ut genom dörren och skulle ta upp nycklarna när jag fick upp ytterligare en lapp med en massa härliga minnen. På väg till bilen var det bara ett enda stor leende på mina läppar och jag bara kände att inget kan gå fel idag. Sätter mig i bilen och där på lappen finns det ännu en lapp med en massa anledningar till varför Oskar älskar mig, här kan jag lova att tårarna kom och jag kände att det var bra att jag skulle vara först på jobbet. Den sista underbara lappen sitter nu i mitt skåp på jobbet för att ge mig en extra bra start varje dag.
På em sen fick Oskar en liten present och sen åkte vi hela familjen till "Texas Longhorn" där vi alla tog varsin hamburgare. Dgen började så bra och avslutades verkligen helt underbart och Matilda var extra gosig så jag passade på att mysa extra mycket.
Tack mina älsklingar för att nu förgyller all min tid och gör mig så lycklig. Mitt liv är verkligen helt perfekt och det är verkligen tack vare er. Älskar er.
RSS 2.0