Julius välkomstfest

Förra helgen hade vi välkomsfest för Julius för vår släkt och våra vänner. Vi hade en liten ceremoni där Oskar först berättade om våra namn till Julius och varför vi valt dem. Sen visade vi ett bildspel på Julius med sången "Sweet child of mine" som Jessica och Oskar har spelat in till Julius =). 
Sen sjön Matilda och Noah "Blinka lilla stjärna" och jag sa några ord varför vi valde Jossan och Sadde som gudföräldrar. Sen berättade Jossan om Julius gåva från dem och Matilda fick brev som hon ska läsa vid olika åldrar och Julius fick kuvert som han också ska få öppna vid olika åldrar men med två olika val som han ska få göra med sina gudföräldrar. Tycker att det är en underbar idé och jag kommer nog se fram emot och vara lika nyfiken som Julius. De åldrar som han ska få öppna är: 2, 5, 8, 10, 12, 15 och 20. 
Sist ut var Sadde som hade skrivit en dikt =).
 
 
Självklart ska det finnas nåt att äta så alla fick smaska på smörgåstårtor, en Juliustårta =), daimtårtor och en massa kakor.
 
 
Julius och vi tackar för att ni ville komma och fira med oss och för alla fina gåvor han har fått, ni är underbara.
Och ett extra tack till Jossan och Sadde som igen åtar sig uppdraget att vara gudföräldrar och som kommer att vara underbara förebilder för våra barn.
 
 


Kommentarer
Anonym

Härliga bilder!

2012-10-16 @ 17:46:50
Jossan

allt var så himla fint och kul! och gott! perfekt som vanligt!

2012-10-16 @ 22:27:33
URL: http://www.josephines.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0