Kolmårdens djurpark

I måndags åkte vi hela familjen till Kolmårdens djurpark. Vi har ju varit där några gånger men det var första gången såhär på semestern och vi bestämde att vi skulle ta det lugnt och njuta av dagen. Så vi började med att gå till delfinexpressen efter Matildas önskemål och åkte den två gånger direkt efter varandra och sen efter säl och delfinshowen så åkte hon två gånger till =).
 
 
Sälshowen kan jag verkligen rekommendera, den var rolig för både barn och vuxna, speciellt då de blandar in en i publiken på ett roligt sätt. Sälarna var faktiskt väldigt söta =).
 
Vi hade tänkt se när surikaterna blev matade men Oskar och Matilda åkte safarin i stället och det var skönt att inte behöva stressa utan veta om att det kan vi ta nästa gång istället. Vi stannade till och tog lite fina kort på min lilla djurfamilj =).
 
Julius var överlycklig att titta på alla djur men var nästan som lyckligast i barnens lantgård där han även fick möjlighet att klappa dem också.

 
Dagen avslutades i Bamses värld där vi tittade på teatern, åkte tekopparna, kramade Bamse och Vargen och sen  lekte på hinderbanan.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0