Helgen som varit

Ja nu har helgen kommit och gått igen. På fredagen var det dags för grabbarna att laga mat och det blev sparris och tomater till förrätt, planka till huvudrätt och glace au four till efterrätt och allt smakade mycket gott. Matilda och Noah roade sig gott och när man är lite trött på kvällen kan det vara lite mysigt att sitta med en iphone, sån tur att det finns en massa olika telefoner man kan få låna =)
Sen skulle vi spela om vem som skulle laga mat nästa gång och tyvärr måste jag säga att tjejerna förlorade med en poäng så nästa gång är det vår tur att välja och laga maten.
Noah höll sig vaken men Matilda slocknade i soffan, så likt sin far =).
 
På lördagen var det äntligen dags för familjen Anner att komma till Norrköping och då var det bestämt att vi skulle till busfabriken som Matilda hade längtat så till. Jag kan lova att både Axel och Matilda visste så vad de ville göra och Matilda var riktigt kaxig och klättrade långt i förväg och spanade bland alla rör. Och Elsa somnade trots allt ljud som var inne på busfabriken.
 
Väl hemm igen var det byte av födelsedagspresenter och Matilda fick en sparkcykel som hon hade önskat sig så nu blir det lite träning här inne innan vi kan ta ut och köra med den. Axel fick ett bilartält som fick sättas ihop så man kunde leka lite med den =).
 
 
 
Tyvärr fick jag maginfluensa under natten så våra gäster åkte hem tidigt dagen efter men Matilda har haft en jätterolig helg och vi längtar verkligen till nästa gång vi ses igen =).
 
Trackback
RSS 2.0