En härlig helg

Denna helg åkte jag och Oskar till Stockholm för lite mys och fira att vi har varit tillsammans i 10 år. Vi hade bokat ett rum på Nordic sea hotel som låg härligt nära både stan och Oscarsteatern då vi hade biljetter till Spamelot.
Vi åt en otroligt god middag på en tapas restaurang som hette Ole Ole. Det var ganska litet men mycket god mat och väldigt prisvärt.
Spamelot var en av de bästa och roligaste uppsättning jag har sett. Med Johan Glans, Adde Malmberg, Henrik Dorsin, Henrik Hjelt och Kim Sulocki i några av rollerna och med samma anda som Monty Pytons så kunde det ju bara inte gå fel. Alla skämt och sånger fungerade väldigt bra på svenska och man märkte att med så många komiker i huvudrollerna så var de vassa i sina skämt och kunde även improvisera i vissa delar av showen.
Medan vi hade det mysigt i Stockholm hade Matilda det härligt här hemma med sin farmor, farfar, Gustav och Annie. Matilda och vi är så lyckligt lottade att ha så underbara människor omkring oss som gör det möjligt för oss att komma iväg och som ger Matilda en massa extra uppmärksamhet =).
Avslutar med denna fina som farfar har tagit på Matilda.


Kommentarer
Annie

Åh gud vilken fin bild!! Tack för att jag fick bo hos er!:) Kram

2012-02-27 @ 19:39:54
Anonym

Vilken sötnos!

2012-02-28 @ 09:53:42
Jossan

Helt fantastisk bild!

2012-02-28 @ 19:39:54
URL: http://josephines.blogg.se/
Agneta

Tack för en underbar helg! Bilden är fantastisk!!

Kram

2012-02-28 @ 22:37:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0